BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAlışveriş merkezinde korkunç ölüm!----

Alışveriş merkezinde korkunç ölüm!

Alışveriş merkezinde korkunç ölüm!
04 Temmuz 2015 - 09:09 www.finansgundem.com

Kocaeli'deki bir AVM'de ihmal bir genç kızın canına maloldu

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezine giden 20 yaşındaki Zeynep Uğuz, 3'üncü katta yaslandığı camın kırılması sonucu düşerek ağır yaralandı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız burada yapılan tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdi.

Bir mağazaya taksit ödemek için alışveriş merkezine gittiği öğrenilen Zeynep Uğuz, bir süre dolaştıktan sonra 3'üncü katta dinlendiği sırada cama yaslandı. Camın bir anda kırılmasıyla dengesini kaybeden ve çabalamasına rağmen kendisini toparlayamayan genç kız , binanın dışına savruldu. Beton zemine çakılan Zeynep Uğuz, ağır yaralandı.

Genç kız, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan Zeynep Uğuz, burada yapılan tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)