BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkbank aradığı GMY’yi Garanti'de buldu----

Akbank aradığı GMY’yi Garanti'de buldu

Akbank aradığı GMY’yi  Garanti'de buldu
27 Şubat 2015 - 17:43 www.finansgundem.com

Akbank, Galip Tözge’nin ayrılmasıyla boşalan bireysel bankacılığın başına aradığı ismi Garanti’den buldu

FINANSGUNDEM.COM

Akbank Galip Tözge’nin ayrılmasıyla boşalan bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcılığı için Garanti Ödeme Sistemleri’nin Genel Müdür  Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu ile anlaştı. Finansgundem.com’a gelen bilgilere göre İsfendiyaroğlu Mart ayı başından itibaren Akbank’taki yeni görevine başlayacak. Finansgundem.com olarak İsfendiyaroğlu'na yeni görevinde başarılar dileriz. 
 
Arif İsfendiyaroğlu kimdir?


Lise öğrenimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği'nden mezun olan Arif İsfendiyaroğlu Istanbul Bilgi Unıvesıtesı ve Manchester Business School ortak programından MBA derecesi almıştır.
1990 yılında Garanti Bankası'nda iş yaşamına başlayan Arif İsfendiyaroğlu, 1996 yılına kadar Hazine Müdürlüğü'nde çalışmıştır. 1996-2002 yılları arasında sırasıyla Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı Birim Müdürlüğü görevlerini üstlenen İsfendiyaroğlu, 2004 yılına kadar yine Garanti Bankası'nda Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Pazarlama Birim Müdürlüğü yapmıştır.

2004 yılında DenizBank Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen İsfendiyaroğlu, 2006-2009 yılları arasında KOBİ ardından Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır. Bu süreç zarfında DenizBank Finansal Hizmetler Grubu'nda Deniz Yatırım, Deniz Portföy Yönetimi, CJSC DenizBank Moscow ve Deniz Hayat&Emeklilik Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulunmuştur.

2009 yılının şubat ayından beri Garanti Ödeme Sistemleri'n de Üye İş Yeri Satış&Pazarlama ve Kart Satış'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışma hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)