BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Saldırının takipçisi olacağız"----

"Saldırının takipçisi olacağız"

Saldırının takipçisi olacağız
01 Eylül 2015 - 06:29 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldüğü saldırının takipçisi olacaklarını bildirdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın yaşamını yitirmesine neden olan saldırının bir an önce aydınlatılması için gerekli talimatları verdiğini bildirdi.

Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldürülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yaşamını yitiren Koca için "Ak davamızın yürekli neferlerinden" ifadesini kullanan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Yunus kardeşimize yapılan bu saldırının bir an önce aydınlatılması için gerekli talimatları verdim. Tüm kadrolarımızla bu saldırının takipçisi olacağız. Yunus kardeşimize yüce Allah'tan rahmet, ailemize başsağlığı diliyorum."

Davutoğlu'ndan Abdülkadir Koca'ya taziye telefonu

Öte yandan, Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Davutoğlu, Yunus Koca'nın babası Abdülkadir Koca ile telefonda görüştü. Davutoğlu, Koca'ya taziye dileklerini iletti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)