BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus pilotun iddiası: Türkiye'den uyarı almadık----

Rus pilotun iddiası: Türkiye'den uyarı almadık

Rus pilotun iddiası: Türkiye'den uyarı almadık
25 Kasım 2015 - 16:32 www.finansgundem.com

Suriye sınırında Türkiye'nin düşürdüğü Rus uçağının kurtulan pilotu, 'Kendimi iyi hissediyorum' dedi

Dün Suriye sınırında Türkiye'nin düşürdüğü Rus uçağının kurtulan pilotu, Russia Today muhabiri Roman Kosarev'e konuştu. Lazkiye'deki Rus hava üssünde sağlık kontrolünden geçen pilot, kendini iyi hissettiğini söyledi.

Kosarev, "Pilot hava üssüne gece yarısı getirildi. Birbirimizi kahvaltıda gördük. En azından dış görünüşte iyi gözüküyor. Doktorlar sağlığının tehlikede olmadığını söyledi" ifadesini kullandı. Pilot, 12 saatlik kurtarma operasyonun ardından üsse getirilmişti.

Suriye ordusundan da konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Rusya'nın Suriye ordusuyla birlikte pilotu kurtarmak için operasyon yaptığı ifade edilirken, ekiplerin "çatışma alanına 4.5 kilometre girdiği" belirtildi. 
Ayrıca  pilot, Rus haber ajansı RIA'ya yaptığı açıklamada, uçuş sırasında Türk tarafından görsel veya telsiz üzerinden bir uyarı almadıklarını iddia etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)