BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den çok sert açıklama!----

Putin'den çok sert açıklama!

Putin'den çok sert açıklama!
24 Kasım 2015 - 14:57 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, düşürülen Rus uçağı hakkında çok sert açıklamalarda bulundu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ürdün Kralı Abdullah ile Soçi'de düzenlediği basın toplantısında Rus uçağının Türkiye sınırının 4 kilometre dışında Suriye topraklarında düşürüldüğünü söyledi.

Konuya ilişkin açıklamasında sert ifadeler kullanan Putin, "Sırtımızdan bıçaklandık" dedi.

Uçağın düşürülmesinin Rus-Türk ilişkilerinde çok ciddi sonuçlar doğuracağını söyleyen Putin, "Türkiye'nin, Rusya'nın kendi uçağını kendi düşürmüş gibi davrandığını" öne sürdü.

Düşürülen uçağın Türkiye'ye tehdit oluşturmadığını ifade eden Putin, Suriye'deki miltanlardan Türkiye'ye büyük miktarda petrol geldiğini de öne sürdü.

TÜRKİYE'NİN BU HAREKETİNE ANLAM VEREMEDİK

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin Rus savaş uçağının düşürmesinin ardından Moskova ile temasa geçemeden NATO'ya başvurmasına anlam veremediklerini belirtti.
 
Putin, "Türkiye, SU-24 savaş uçağının düşürülmesinin ardından Rusya ile hemen temasa geçmesi gerekirken, NATO'ya başvurdu. Sanki Rusya onların uçağını düşürdü." dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • böyle palavra olmaz25 Kasım 2015 08:19

    Türkiyenin dibindeki ülkeye gel orada katil esedle birlikte işid yerine soydaşlamızı bombala sonra sırtımızdan hançerlendik de.bu tam bu düzenbaz eski kgb nin başkanı putine has bir tutum.ruslar çok yalancı bir millettir.putin ise iki kat daha yalancıdır.hiçbir sözüne güvenilmez.Soydaşlamızın bulunduğu toprakları sizlere yedirmeyiz o topraklarda ancak ve ancak soydaşlamızı Türkmenler yaşayabilir.

  • DLBYZ25 Kasım 2015 07:23

    SEN SIRTINDAN BIÇAKLANMADIN SADECE PİLOTUN NERDE DANS ETTİĞİNİ BİLMİYORMUŞ ÖĞRENDİN

  • sorarlar adama25 Kasım 2015 01:23

    Sen gel kırımı ilhak et .Kırım tatarlarını öldür.Gel burda suriye ye türkmenleri öldür.Türkiyede yaşayan çeçen komutanlara operasyon yapıp öldür.Sor bakim ben türkiyeyi kaç kere bıçaklamışım.

  • ass24 Kasım 2015 19:45

    Bizleri hic iyi günler beklemiyor hadi hayirlisi damadıda enerji bakanı yapmışlar ne güzel ya rusyayla işleri ďüzeltir artık

  • x-men24 Kasım 2015 19:16

    SEN KENDİ İPİNİ ÇEKTİN PUŞTİNNNNNN...... AYAGINI DENK ALACAKSIN....

  • VOLBOR24 Kasım 2015 19:02

    işid bahanesi ile sınırımızda Türkmenleri vuracaklar yetmeyecek hava sahasını ihlal edecek bizde susacaktık öyle mi ? eeee kadın ve kızları ne zaman rusya ya yollayacaktık... hastamısınız birader VATAN ulan burası VATAN

  • KIRIMLI24 Kasım 2015 18:37

    Bütün enerji kaynağımız olan ve göbekten bağlı olduğumuz bir ülkeye karşı böyle bir davranışta bulunabilmek için dışarıdan talimat alıyor olmamız gerekir.Bu insanların neye hizmet ettiğini anladığımızda paramparça olmuş ülkemize bakıyor olacağız.Umarım Putin başta olmak üzere,tüm komşu ülkeler Türk Halkına karşı merhametli olur.Yaşadığımız ihanetin faturasını sivillere kesmeye kalkmazlar…Ülkemizi yönetme iddiasında bulunan insanların Türkiye nin menfaatleri ile yakından uzaktan ilgisi yok.Bırakın siyaseti hayatımız ve ülkemiz tehlikeye giriyor,anladığımızda Suriyelilerden daha kötü durumda olacağız…Türkiye nin bağımsızlığı,bütünlüğü ve menfaatleri 3.dünya savaşı çıkarmaya çalışan kirli amerikan sermayesinin oyuncağı olmakta değildir.Esad ı indir emrini BİZİM öfkeli şahsa kim verdiyse hepimizi felaketin eşiğine götürüyor….

  • xx24 Kasım 2015 17:08

    Kendi ülkenizden şüphe ediyorsunuz.Yapmayın bunu!Türkiye gereğini yaptı.Herkes ayağını denk alacak.

  • altay24 Kasım 2015 16:44

    Heyyyy komsularimzla sifir sorun diye haykirip iktidar olanlar busefer feto kazigi ocaalan kazigi isid kazigi simdide amerikan kazigimi yedik bu seferde amerikami aldatti bizi diyeceksiniz

  • selim tezcan24 Kasım 2015 16:33

    ulan sen türkmenleri ne demeye bombalıyordun.

  • vatandaş24 Kasım 2015 15:55

    eğer putin in söyledikleri doğruysa bu vahim bir hata, bir ülke için söylenebilecek en ağır sözü söylemiş.. umarım doğru değildir. Aksi halde kimsenin ülkemizle kumar oynamaya hakkı yoktur.

  • Kandıra Kandıra yola devam24 Kasım 2015 15:50

    17 aralık 25 aralıktan bahset seni başkan yaptirmiyacagiz de aralıkta bekliyoruz seni burası yeni Türkiye herkez sırtından bıçaklandı ama ne yapalım başka gidecek toprak yok sineye çektik bir Atatürk bekliyoruz