BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Putin baba oluyor"----

"Putin baba oluyor"

Putin baba oluyor
22 Mayıs 2015 - 12:37 www.finansgundem.com

Rusya’nın dünya şampiyonu sporcusu Alina Kabayeva’nın Putin'in çocuğuna hamile olduğu iddia edildi

Rusya lideri Vladimir Putin ile ilşiki yaşadığı iddia edilen eski dünya şampiyonu Alina Kabayeva bir kez daha hamile olduğu iddiaları ile ülkenin gündeminde.

Haftalar sonra ilk defa kamera önüne çıkan Kabayeva'ın gözle görülür bir biçimde kilo aldığına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, 32 yaşındaki eski sporcunun Putin'in çocuğuna hamile olduğunu iddia etti.  

62 yaşındaki Vladimir Putin ve 32 yaşındaki Alina Kabayeva hakkındaki bu tarz iddialar son yıllarda sıklıkla dile getiriliyor. Dünya basınında da yer alan bu iddialar Kremlin tarafından her seferinde reddediliyor.

Özbek asıllı jimnastikçi Alina Kabaeva 2000’deki Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya, 2004’te Atina’da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda ise altın madalya kazanmıştı.[Putin'in büyük kızından 2 yaş büyük olan Kabayeva’nın Putin ile 2008'den beri ilişki yaşadığı iddiası da zaman zaman dünya basınında yer almıştı.]
Putin'in büyük kızından 2 yaş büyük olan Kabayeva’nın Putin ile 2008'den beri ilişki yaşadığı iddiası da zaman zaman dünya basınında yer almıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)