BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK'lılar minibüse ateş etti----

PKK'lılar minibüse ateş etti

PKK'lılar minibüse ateş etti
29 Ağustos 2015 - 20:37 www.finansgundem.com

Kars'ta PKK'lı teröristler minibüse ateş açtı

Kars'ın Kağızman ilçesi Karakurt mevkisinde yol kesen  PKK'lı teröristler, durduramadıkları bir minibüse ateş açtı, bir kadın yaralandı. 

Olay, bugün saat 14.45'de  Erzurum-  Iğdır karayolunun Karakurt deresi mevkisinde meydana geldi. Artan terör olayları nedeniyle  Kars Valiliği tarafından geçen 20 Ağustos günü 'güvenlik bölgesi' ilan edilen Kağızman'ın Karakurt bölgesinde, PKK'lı teröristler yine yol kesti.

3 TIR'I YAKTILAR 

Silahlı teröristler, durdurdukları 3 TIR'ı benzin dökerek yaktı. Erzurum'dan Iğdır'a gitmekte olan bir minibüs de teröristler tarafından durdurulmak istendi. Teröristler, durduramadıkları minibüse uzaklaşırken ateş açtı. Saldırıda içerisinde 6 kişilik ailenin bulunduğu minibüste 35 yaşındaki bir kadın yaralandı. Yaralı kadın Kağızman Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi gördü. Güvenlik kuvvetleri, bölgede operasyonlarını sürdürüyor. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)