BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖğretmenlere sahte kredi kartı şoku!----

Öğretmenlere sahte kredi kartı şoku!

Öğretmenlere sahte kredi kartı şoku!
05 Ekim 2015 - 09:54 www.finansgundem.com

Yaz tatili sürecinde öğretmenlerin kimlik bilgilerini ele geçiren iki çete üyesi, postacı kılığına giren polis tarafından yakalandı

İstanbul'da yüzlerce öğretmen, bankalardan gelen kredi kartı borçlarıyla şaşkına döndü. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne başvuran çok sayıda öğretmen, kendi adlarına çıkartılan kredi kartlarıyla para çekildiği şikâyetinde bulundu.

Şüpheliler tutuklandı Bankalardan öğretmenlerin adına sahte kredi kartı alıp vurgun yapan Erdem D. ve Gürkan P.'nin kimliği tespit edildi. Daha önceden de çok sayıda, sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından işlem gören Erdem D. ve Gürkan P. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÖĞRETMENLER RAHAT NEFES ALDI

İki çete üyesi, bir öğretmene ait kimlik bilgileriyle bankaya kredi kartı başvurusunda bulundu. Bunu öğrenen Siber Polisi postacı kılığında Erdem D. ve Gürkan P.'nin gösterdiği adrese gitti. Kredi kartını almaya hazırlanan iki zanlı suçüstü yakalandı. Çetenin çökertilmesiyle öğretmenler rahat bir nefes aldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)