BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan-Putin zirvesi iptal mi?----

Erdoğan-Putin zirvesi iptal mi?

Erdoğan-Putin zirvesi iptal mi?
27 Kasım 2015 - 10:25 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Vladimir Putin ziyaretindeki son gelişmeleri değerlendirdi

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Aralık'ta yapmayı planladığı Moskova ziyaretinin iptal edilmediğini, ancak Rus uçağının düşürülmesi sonrasında ziyaretle ilgili birçok soru işareti ortaya çıktığını belirtti.

"Erdoğan ve Putin'in, 30 Kasım'da Paris'te düzenlenecek İklim Zirvesi'nde ayrıca bir görüşme yapması öngörülmüyor. Liderlerin arasında planlanmış bir telefon görüşmesi olduğu konusunda da bilgim yok" diye konuşan Peskov, sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye'ye hiçbir ambargo uygulanmayacak. Bunun yerine ilave denetim önlemleri alacağız. Türkiye'nin öngörülemeyen eylemleri karşısında bu tepkimiz doğaldır. St. Petersburg'da yapılacak Türk-Rus Toplumsal Forumu'na ilişkin resmi bir iptal yok. Ama forumun gerçekleştirilmesi konusunda birçok sorun mevcut. Durum henüz açıklık kazanmadı."

Bu arada Rusya Dışişleri Bakanlığı "Türkiye'de özel sebeplerden dolayı bulunan vatandaşlarımıza, vatana dönmelerini tavsiye ediyoruz" açıklamasını yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)