BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkdoğan CHP'nin vaatleri için ağır konuştu!----

Akdoğan CHP'nin vaatleri için ağır konuştu!

Akdoğan CHP'nin vaatleri için ağır konuştu!
21 Nisan 2015 - 07:21 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kılıçdaroğlu'nun vaatleri için "bunların soyadı kriz, göbek adı da beceriksizlik" dedi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, CHP'nin seçim bildirgesiyle ilgili, "Sen harcama yapacaksan, harcamayı artıracaksan gelir bulur, geliri de artırırsın. Hem harcamayı artırıp hem geliri azaltırsan bu müflis tüccar hesabıdır. Bunlar zaten batakçılar kulübü, sadece batırmayı biliyorlar, bunların soyadı kriz, göbek adı da beceriksizlik" dedi.

Akdoğan, Gölbaşı Akalın Düğün Salonu'nda düzenlenen, AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısındaki konuşmasında, Cumhurbaşkanı seçiminde yüzde 56 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktıkları için Gölbaşılılara teşekkürlerini iletti.

Haziranda yapılacak seçimin, kader seçimi olduğunu çünkü AK Parti'nin genel başkan değişimi yaşayıp yapısal bir dönüşüm geçirdiğini belirten Akdoğan, bu anlamda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun genel başkan olarak gireceği ilk seçim olması sebebiyle seçimin çok önemli olduğunu dile getirdi.

"AK Parti bu seçimi kazanırsa yeni Türkiye'de bize yer yok" diyenlerin olduğuna işaret eden Akdoğan, "Evet yeni Türkiye'de vesayet odaklarına yer yok, milletin iradesine tasallut eden anlayışlara yer yok, bu yüzden onlar da önemsiyor seçimleri, biz de önemsiyoruz" dedi.

Akdoğan, "Millet, AK Parti'nin yanında durdu, milletin oyuna müdahale edemediler. Bütün oyunları millet sandıkta bozdu. Onun için diyoruz ki, bir oy oyunu bozar" diye konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ KÖLE YAPMA BEYANNAMESİ"

AK Parti'nin saldırı, kapatma davaları, bildiriler, mafya ve derin devlet yapılanmalarıyla boğuştuğunu kaydeden Akdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi onlar yeni bir oyunun içerisindeler, hedefleri de kendi içlerinde koalisyon olmak, böyle bir ihtimal yok tabii ama siyasi hedefleri koalisyon. Kim? CHP-MHP-HDP. MHP ile HDP yan yana gelebilir mi? İşte CHP'nin seçim beyannamesini gördük. Türkiye'yi IMF'e köle yapma beyannamesi. Her şeyi vadediyorlar, yani dün açıkladıkları beyannamedekiler yaklaşık 150 milyar lira. Türkiye'nin önümüzdeki yıl öngörülen bütçe açığı 15 milyar yani öngörülen bütçe açığının 10 katı büyüklükte bir açık vadediyorlar. Bu şu demektir: Biz gemiyi batıracağız, Türkiye'yi IMF'e köle edeceğiz.

Şimdi bunları söyleyebilirsin, vadedebilirsin ama bunun bir karşılığı, bir kaynağı olur. Bunların projesinde hem harcamaları 10 kat artırıyorlar hem gelirleri azaltıyorlar. Ya, sen harcama yapacaksan, harcamayı artıracaksan gelir bulur, geliri de artırırsın. Hem harcamayı artırıp hem geliri azaltırsan bu müflis tüccar hesabıdır. Bunlar zaten batakçılar kulübü, sadece batırmayı biliyorlar, bunların soyadı kriz, göbek adı da beceriksizlik. Diyorlar ki, 'faizleri sileceğiz'. Ne demektir bu? 'Bankaların batması' demektir."

Akdoğan, 28 Şubat sürecinin eğitim sistemine doğru Türkiye'nin döndürülmeye çalışıldığına da dikkati çekerek, "Diyorlar ki '1+8+3'. Bu, 'imam hatiplilerin, meslek okullarının orta bölümünü biz kapatacağız' demek. Yani '28 Şubat hangi zulmü, hangi kötülüğü yaptıysa biz ona Türkiye'yi geri döndürmeye çalışıyoruz' demek. Bunlar eski Türkiye'nin siyasetçileri ve Türkiye'yi eski günlerine döndürmeye çalışıyorlar ama bizler yeni Türkiye'yi inşa etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı21 Nisan 2015 13:13

    şaşırdınız demi dar gelirliye para gidecek diye

  • Bakana gel21 Nisan 2015 10:26

    AKP yaparken iyide CHP yaparken neden kötü. Siz yandaşlarınıza devleti soydurup, ülke kaynaklarını bitirirken, çarçur ederken aklınız neredeydi. CHP nin yandaşa değilde halka kaynak aktarmasına neden kızıyorsunuz.

  • fbli21 Nisan 2015 09:44

    siz ne yaptınız milleti bankaların kölesi esiri.hoşunuza gitmedi mi?