BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜçü bir arada ----

Üçü bir arada

Üçü bir arada
25 Mayıs 2015 - 14:48 www.finansgundem.com

TSPB Genel Kurulu, ‘3 kuşak’ Ak Portföy Genel Müdürünü buluşturdu. Bu özel an, Finansgundem.com objektifinden kaçamadı…

KAYHAN ÖZTÜRK – FINANSGUNDEM.COM

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) 15. Olağan Genel Kurulu mesajlarıyla olduğu kadar finans dünyasından katılımcılarıyla da güne damgasını vurdu.  TSPB Başkanı İlhami Koç’un evsahipliğindeki toplantıda Hükümet ve Sermaye Piyasalarının önemli aktörleri konuşmalarıyla yeni bir gündem yarattı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan bankacılık sektörüne yönelik kritik açıklamalar yaptı, kur oynamalarına dikkat çekti. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, büyük halka arzların müjdesini verdi. Borsa İstanbul Başkanı Tuncay Dinç ise Kurumun halka arz tarihini söyledi.

HALEF - SELEF BULUŞMASI

Genel Kurul’a katılan ünlü isimlerin ise konuşmalar öncesi yan yana gelmesi keyifli sohbetlere zemin hazırladı. Ancak kahve eşliğinde, sektörü konuşmak, ayaküstü bir ekonomi analizi yapmak, az biraz da dertleşmek adına salonda buluşan gruplardan biri farklıydı. ‘Ak sürpriz’ tam karşımızdaydı; halef-selef zinciri aynı masadaydı.

Kareye giren 3’lüden Alp Keler (ortada) Ak Portföy Genel Müdürü. Halim Çun (sağda) Ak Portföy’ün Kurucu Genel Müdürü. Cem Yalçınkaya (solda) da Ak Portföy’ün ikinci Genel Müdürü. Yani Çun’un halefi Yalçınkaya ile onun halefi Keler bir arada. Birlikte olmanın keyfi ise ortada. Gedik Portföy Yönetimi Genel Müdürü Çun, Perform Portföy Yönetimi Ortağı Yalçınkaya ve Ak Portföy Genel Müdürü Keler’in özel sohbetlerini bozmadan bu özel anı fotoğraflama fırsatını kaçırmadık.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)