BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMehmet Kutman satmamakta ısrarlı!----

Mehmet Kutman satmamakta ısrarlı!

Mehmet Kutman satmamakta ısrarlı!
22 Nisan 2015 - 07:07 www.finansgundem.com

Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman 8 kruvaziyer limanları olduğunu, bu yıl sonunda Venedik de dahil 15 limana çıkabileceklerini belirtti

Bu yıl Londra’da düzenlenen Türkiye’de yatırım ortamının masaya yatırıldığı ‘İnvest in Turkey’ forumunu destekleyenler arasında bulunan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, forumun ardından liman ve enerji yatırımlarını değerlendirdi.

Habertürk'ün haberine göre, halen 8 kruvaziyer limana sahip olduklarını ve bu alanda dünyada önemli bir yere geldiklerini belirten Kutman, “8 limana daha teklif verdik. Mevcut liman da 8… 2015 sonunda 15 liman olabilir. Teklif verilen limanlar Malta, Venedik, Cagliari, Brindisi, Dubrovnik, Catania, Livorno ve Riga. Bir tanesi çok önemli, Venedik… Venedik’i mutlaka almak istiyoruz” dedi.

Şu andaki en önemli işlerinin liman olduğunu ancak en sevdiği iş olmadığını kaydeden Kutman şöyle konuştu, “2-3 yıl sonra GYH bünyesindeki en değerli faaliyet alanı enerji olacak. Limanları 1.5 milyar dolara sat deseler satarım ama Naturelgaz’ı 2 milyara sat deseler satmam. Önümüzdeki 10 yılda dünya petrolden gaza dönecek.”

KARAYOLUNDA LNG İÇİN TEHLİKELİ İDDİASI

Türkiye’de LNG’nin karayoluyla taşınmasının tehlikeli olduğunu iddia eden Kutman, Avrupa’da böyle bir uygulama olmadığını söyledi. Kutman, “İstanbul’da köprüden de geçirildiğini duyduk. Dedektif tuttuk. Bunu tespit edeceğiz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)