BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKoç Holding’de yeni yapılanma ----

Koç Holding’de yeni yapılanma

Koç Holding’de yeni yapılanma
12 Ekim 2015 - 15:55 www.finansgundem.com

Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu emekliyi ayrılacak, görevi Yağız Eyüboğlu’na devredecek

Koç Holding'te bu yılın ikinci grup başkanı değişikliği geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Levent Çakıroğlu'nun CEO'luk koltuğuna oturmasının ardından Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı'na getirilen Fatih Kemal Ebiçlioğlu'ndan sonra bu kez de enerji grubunda bayrak değişimi yaşanacak.

Koç'tan yapılan açıklamaya göre Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, emekliliğe ayrılacak ve yerine 6 yıldır Aygaz Genel Müdürlüğü’nü yürütmekte olan Yağız Eyüboğlu getirilecek. Ancak değişim, önümüzdeki yıl toplanacak Koç Holding Olağan Genel Kurulu’ndan sonra gerçekleşecek. Eyüboğlu, Mart 2016'daki genel kurula kadar enerji grubunun başkan vekili olarak görev yapacak.

Ekonomist’in haberine göre Yağız Eyüboğlu, bu göreve hazırlık olması amacı ile yoğun bir icrai görev olan Aygaz Genel Müdürlüğü’nden Eylül sonu itibari ile ayrıldı. Yerini de Gökhan Tezel'e devretti. Yağız Eyüboğlu'ndan 1 Ekim itibari ile görevi devralan Gökhan Tezel, 22 yıldır Koç Topluluğu'nda çeşitli iş birimlerinde çalışıyor. Kariyerine Koç Topluluğu'nda başlayan Tezel, 6 yıldır Aygaz'da Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)