BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİngiliz ve Türk iş dünyasını buluşturan konferans----

İngiliz ve Türk iş dünyasını buluşturan konferans

İngiliz ve Türk iş dünyasını buluşturan konferans
28 Temmuz 2015 - 13:26 www.finansgundem.com

6. İngiltere – Türkiye İş Forumu 17 Eylül Perşembe günü Hilton İstanbul Bophorus Hotel’de gerçekleşecek.

Türkiye ve İngiltere arasındaki ticaretin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması amacıyla kurulan Türk İngiliz - Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI), iki ülke arasında ekonomik köprü olmaya devam ediyor. 17 Eylül Perşembe günü HSBC’nin ana sponsorluğu ve The Wall Street Journal’ın medya sponsorluğunda düzenlenecek 6. İngiltere-Türkiye İş Forumu, İngiltere ve Türkiye iş dünyası ve bürokrasisini buluşturacak.

T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar’ın davetli olduğu ve T.C. Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç’in katılımıyla gerçekleşecek forumda 4 panel düzenlenecek. Paneller şu başlıklardan oluşacak:  İleri Teknoloji ve Yenilikler, İstanbul Finans ve Tahkim Merkezi, İngiltere’de ve Türkiye’de İş Kurmak ve Sınırlar Ötesi; Kamu Özel İş Birliği
TBCCI Başkanı Emma Edhem foruma ilişkin; “Bu yıl 6.’sını düzenlediğimiz İngiltere - Türkiye İş Forumu’nun geldiği nokta bizim için bir gurur kaynağıdır. Ekibim ile birlikte yönetimi üstlendiğimizde verdiğimiz sözlerden biri de daha kurumsal bir TBCCI oluşturmaktı. Bu konuda önemli bir adım olan forumumuzun değerli sponsor ve üyelerimizin desteği ile geldiği nokta bizi mutlu ediyor. Bu vesile ile öncelikle Türkiye ve İngiltere iş dünyasına, sayın katılımcılarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Türk ve İngiliz iş dünyasını buluşturacak forum bir networking yemeği ile son bulacak.
 
TBCCI HAKKINDA

Türk - İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI), İngiltere ve Türkiye arasındaki ticaretin geliştirilmesi, yatırımların artırılması ve bu amaç doğrultusunda üyelerine geniş çaplı hizmetler sunmak adına 1980 yılında Londra’da faaliyete geçen, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Türkiye ve İngiltere iş dünyasının en güvenilir, en organize kuruluşlarından biri olan TBCCI, İngiltere’ye ihracat yapmak, orada iş kurmak isteyen Türk iş adamları ve girişimcilere hizmet vermeyi amaçlamaktadır. TBCCI, İngiltere ve Türkiye’deki konsolosluklar, ticaret ve sanayi odaları ve STK’lar ile çok yakın bir iş ilişkisi içerisindedir. Halen başkanlığını Emma Edhem yapmaktadır.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)