BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOturduğunuz yerden masrafsız kredi----

Oturduğunuz yerden masrafsız kredi

Oturduğunuz yerden masrafsız kredi
31 Ağustos 2015 - 11:08 www.finansgundem.com

Finansbank Enpara.com, müşterilerine şubeye gitmeden, oturdukları yerden ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor

Bireysel bankacılık hizmetlerini fiziksel şubeleri kullanmadan sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve bu sayede müşterilerini masrafsız bir bankacılık anlayışı ile tanıştıran Finansbank Enpara.com, müşterilerine onları asla şubeye gitmek zorunda bırakmadan, nerede olurlarsa olsunlar anında kullanabilecekleri ihtiyaç kredisi sunuyor. Düşük faizli Enpara.com İhtiyaç Kredisi’nde dosya masrafı da yok.  

Krediye Enpara.com müşterisi olan herkesin başvurabileceğini ifade eden Enpara.com ve Müşteri Deneyimi Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Elsa Pekmez Atan, “Fiziksel şubeleri kullanmadan sadece dijital kanalları kullanarak hizmet verdiğimiz Enpara.com ile müşterilerimize avantajlı ürünler, cazip kampanyalar sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimiz internet veya cep şubemizden dosya masrafı olmadan, kefilsiz, teminatsız ve düşük faizli ihtiyaç kredimize da başvurabiliyor” dedi.

30 bin liraya kadar kredi

Enpara.com müşterileri, internet veya cep şubesi üzerinden 1.000 TL’den 30.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisine başvurabiliyor ve 36 aya varan taksitler halinde ödeyebiliyorlar. Onaylandığı takdirde ise kredileri anında hesaplarına yatıyor.  

Enpara.com müşterisi olmayanlar ise Enpara.com internet veya mobil websitesinden kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Başvurularının olumlu sonuçlanması halinde kısa bir süre içerisinde müşteri danışmanları tarafından ziyaret edilip, öncelikle Enpara.com müşterisi olduktan sonra internet veya cep şubesi üzerinden kredilerini onaylayarak hemen kullanmaya başlıyorlar.  
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)