BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMoody's görünüm yükseltti----

Moody's görünüm yükseltti

Moody's görünüm yükseltti
08 Ekim 2015 - 08:47 www.finansgundem.com

Moody's, Almanya bankacılık sektörü için görünümünü negatiften durağana yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Alman bankacılık sisteminin görünümünü 'negatif'ten 'durağan'a yükseltti. Moody's, görünümün 'durağan'a yükseltilmesinin bankacılık çözüm çerzevesinin uygulamaya konması sonrası kamunun bankalara desteği konusunda ortaya çıkan belirsizlin sona ermesini yansıttığını vurguladı. 
Moody's yayınladığı raporda, Alman bankalarının giderek istikrar kazanan faaliyet ortamından fayda sağladığını belirtirken, Alman ekonomisinin bu yıl yüzde 1,0-2,0 ve 2016'da 1,5-2,5 aralığında büyümesini, işsizlik oranının yüzde 4,0-5,0 aralığında bir seviyede devam etmesini beklediklerini vurguladı. 
Moody's ayrıca ECB'nin genişlemeci para politikasının etkisi ile süren düşük faiz ortamının, Alman bankalarının ülkenin güvenli liman statüsünü de kullanarak yurt içi ve uluslararası finansmana ulaşmalarını sağladığını belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)