BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'nin seminerine yoğun ilgi----

Garanti'nin seminerine yoğun ilgi

Garanti'nin seminerine yoğun ilgi
26 Ağustos 2015 - 11:01 www.finansgundem.com

Garanti Bankası İşletmecilik Seminerleri”ne, Marmara Üniversitesi öğrencileri büyük ilgi gösterdi

Garanti Bankası’nın, 2013 yılında “Üniversite - Sanayi İşbirliği Komisyonu Çalışma Modülleri” doğrultusunda, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’yle birlikte hayata geçirdiği proje başarıyla devam ediyor. Garanti Bankası yöneticilerinin, Almanca İşletme Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerine “Garanti Bankası İşletmecilik Seminerleri” adı altında verdiği ders, üniversite-sanayi işbirliğine örnek teşkil ediyor. Öğrenciler, iş dünyasının oyuncularıyla iletişim kurabilmenin yanı sıra profesyonel dünyaya ilk adımı atarak kendilerini geliştirme şansı yakalıyor. Pazarlamadan finansa, insan kaynaklarından kurumsal iletişime kadar birçok konu başlığının anlatıldığı dersi başarıyla tamamlayan ilk üç öğrenciye, Garanti Bankası bünyesinde staj fırsatı sunuluyor. Almanca İşletme Bölümü öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği dersin, 2015-2016 döneminde de sürdürülmesi planlanlanıyor.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası İnsan Kaynakları Koordinatörü Osman Tüzün, “Garanti Bankası yöneticileri olarak, 2 yıl önce Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’yle imzaladığımız protokol kapsamında öğrencilere; pazarlama, finans, insan kaynakları gibi temel derslerin yanı sıra bankacılık sektöründe ürün geliştirme, yetenek yönetimi, pazarlama iletişimi, medya planlama gibi farklı konularda da bilgiler veriyoruz. Böylece, gelecekte bankacılık mesleğini seçmek isteyen gençlerimize deneyimlerimizi aktarma fırsatı elde ediyoruz. Onlara, üniversite sıralarında öğrendikleri teorik bilgileri, pratik ile buluşturma şansı sunuyoruz. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ‘Garanti Bankası İşletmecilik Seminerleri’ni, daha çok gencin faydalanması ve eğitimleri sırasında farklı bir bakış açısı kazanabilmesi için, 2015-2016 döneminde de sürdürmeyi planlıyoruz.” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)