BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası'nda yeniden yapılanma ve atama----

Garanti Bankası'nda yeniden yapılanma ve atama

Garanti Bankası'nda yeniden yapılanma ve atama
31 Temmuz 2015 - 15:02 www.finansgundem.com

Garanti Bankası'nda Genel Müdürlük organizasyon yapısında değişiklik, atama ve istifalar yaşandı

Garanti Bankası’nın üst yönetiminde, BBVA’ya (Banco Bilbao Vizcaya Argentaria) hisse devrinin resmen tamamlanması ve Genel Müdür Ergun Özen’in, görevini 2 Eylül 2015 itibarıyla Fuat Erbil’e devredeceğinin duyurulmasının ardından görev dağılımı yapıldı. Üst yönetim kadrosu göreve aynı şekilde devam ederken, sorumluluk alanları düzenlendi.
 
Bu kapsamda, Garanti’nin, insan kaynağına verdiği öneme paralel olarak, bankada 2008’den bu yana İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak görev yapan Osman Tüzün, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.
Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç ve Kurumsal Bankacılık ve Hazine Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün, aynı zamanda Genel Müdür Vekili unvanını aldılar. Didem Dinçer Başer’in sorumlu olduğu Şubesiz Bankacılık ve Sosyal Platformlar Genel Müdür Yardımcılığı’nın adı ise Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı olarak güncellendi.
 
Yurtiçi ve Yurtdışı İştirakler Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Turgay Gönensin, Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş, Satın Alma ve Vergi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Aydın Şenel ile Krediler Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, daha önce paylaşıldığı üzere kendi istekleriyle görevlerinden ayrıldı. Bu pozisyonlara herhangi bir atama yapılmadı. Söz konusu sorumluluklar mevcut Genel Müdür Yardımcıları tarafından üstlenildi.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, “Garanti’nin üst yönetimi, her zaman olduğu gibi omuz omuza yola devam ediyor. Bu doğrultuda, ‘insan kaynakları’nın kurumsal yapılanmadaki önceliğini belirgin kılmak amacıyla yeni bir Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonu açtık. Bu pozisyona atadığımız Osman Tüzün’e, Garanti’nin en önemli değerini, yani insan kaynağını emanet ediyoruz. Osman’ın, bu alandaki özverili çalışmalarıyla, Garantililerin mutluluğu için var gücüyle uğraşacağından şüphem yok. Görevlerinden ayrılan, yıllarca omuz omuza çalıştığımız, Garanti’yi daha da başarılı kılmak için emek veren değerli mesai arkadaşlarımız Turgay, Adnan, Aydın ve Erhan’a gönülden teşekkür ediyor, Garantililer ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

OSMAN TÜZÜN HAKKINDA...

1969’da doğan Osman Tüzün, ilköğretim ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. 1990 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi’nde MBA yaptı.
Kariyerine İnterbank’ta yönetici adayı olarak başlayan Tüzün bu bankada 6 yıl boyunca Şube ve Gn.Md.lük Kurumsal Pazarlama ve Nakit Yönetimi birimlerinde çalıştı. Garanti Bankası’ndaki kariyerine 1999 yılında Şubesiz Bankacılık Kanallarından sorumlu Birim Müdürü olarak başladı. 2000-2005 yılları arasında Bireysel Kitle Bankacılığı Birim Md olarak çalıştı. 13 yıllık bankacılık deneyiminden sonra, 2005-2008 yılları arasında TGG İnşaat ve Turizm A.Ş.’de Genel Müdürlük yaptı. 2008 yılında Garanti Bankası’na dönüş yaptı ve o günden bu yana İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü görevini sürdürüyor
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • parlayan yıldız31 Temmuz 2015 16:23

    Bir başka duyum da 3 sene önce Garanti den ayrılan Krediler GMY si Ali TEMEL in tekrar bankaya döneceği yönünde.

  • parlayan yıldız31 Temmuz 2015 16:02

    Erhan Adalı nın yerine, büyük olasılıkla Romanya dan Ufuk Tandoğan gelir.

  • parlayan yıldız31 Temmuz 2015 15:50

    Erhan Adalı nın istifası çok sürpriz oldu. Kurumsal Bankacılık tan sorumlu GMY olmak sitemiş, bu talebi kabul edilmemiş şeklinde bir haber vardı.