BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan ilginç taşınma stratejisi!----

Finansbank'tan ilginç taşınma stratejisi!

Finansbank'tan ilginç taşınma stratejisi!
30 Mart 2015 - 14:47 www.finansgundem.com

Taşınma startı Nisan’da verilecek. Her gün bir kat taşınacak. 2200 kişi aynı anda girip çıkmasın diye çalışma saatleri değişecek

Genel Müdürlük binasını yenileyen bankalar kervanına önümüzdeki günlerde Finansbank da katılacak. Finansbank halen Zincirlikuyu'da Astoria AVM'nin yanında bulunan genel müdürlük binasını Nisan ayında 4 Levent'te yeni yaptırdığı binaya taşımaya başlayacak.

Taşınmaya ilişkin detaylara gelince; Para Dergisinden Esin Çetinel'in ‘kulis haber’ine göre, taşınma işlerini yürüten Finansbank Emlak Dairesi yeni binaya yerleşmiş bile. Yani yeni genel müdürlük binasının ilk çalışanları genel müdürlüğü taşıyacak birim. Ancak asıl iş bundan sonra başlıyor. Çünkü bankanın taşınma planına göre, Nisan ayından itibaren günde bir kat yani 100 kişilik gruplar halinde taşınma yürütülecek. Söz konusu bu plana göre tüm genel müdürlük birimlerinin 4 Levent'teki yeni genel müdürlük binasına taşınması Mayıs ayının son haftalarını bulacak.

Duyumlara göre, beş farklı binada faaliyet gösteren genel müdürlük personeli ve iştirakler taşınma operasyonunun ardından tek çatı altına girecek. Finans Invest, Finans Faktoringve Finans Portföy'den oluşan iştiraklerle birlikte yeni genel müdürlük binasında toplam 2 bin 200 kişinin çalışacağı belirtiliyor. Bu arada yeni binaya taşınmanın ardından bankada bazı birimlerin çalışma saatlerinin de değişeceği de söyleniyor. Levent - Maslak arasında yer alan ve Manhattan olarak adlandırılan bölgede trafiğin çok yoğun olması yüzünden banka yönetimi "yığılmayı bir de biz artırmayalım" kaygısıyla özellikle şube ağırlıklı çalışan bazı personeline erken çıkış hakkı verecekmiş. Buna göre bazı birimler sabah 08.00 akşam 17.00, bazı personel ise sabah 09.00 akşam 18.00 arasında çalışacakmış. Bu sayede binadan aynı anda 2 bin 200 kişinin çıkışı engellenecekmiş.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)