BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'Esnafın Komşusu' Garanti’den yeni fırsatlar----

'Esnafın Komşusu' Garanti’den yeni fırsatlar

'Esnafın Komşusu' Garanti’den yeni fırsatlar
04 Mayıs 2015 - 11:48 www.finansgundem.com

Esnafın bankasından önce komşusu olan Garanti Bankası, esnafa özel yepyeni ürün ve kampanyalar sunuyor

Garanti'nin esnafa yönelik yeni fırsatlar arasında; 36 aya varan vadelerle kullanılabilen “Komşu Esnaf Kredisi” ile birlikte kredi kullanan esnafa aylık 20 Havale ve 5 EFT içeren “Komşu Esnaf Hizmet Paketi” 6 ay boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca, bu kampanyayla bonus üye işyeri olanlara, müşterilerine sunabileceği, Bonus ve diğer tüm Garanti kredi kartlarında geçerli olan artı iki taksit fırsatı sağlanıyor.

Mevcut seyyar EFT POS’unu getiren esnaf ise Yeni Nesil Yazarkasa POS’a indirimle sahip olabiliyor. Diğer yandan, esnafın işyerini ve ürünlerini; risklere karşı güvence altına alan “Esnafım Garantide” sigortasını yaptıranlara, ürünün ilk taksiti hediye ediliyor.

Komşu Esnaf Hizmet Paketi kapsamında ise internet şubesinden havale ve EFT işlemini 6 ay boyunca sadece 100 TL karşılığında yapma fırsatı sunuluyor. Esnaf tüm kampanyalardan 1 Mayıs-31 Temmuz tarihleri arasında faydalanabiliyor. Garanti şubeleri ve 444 56 24 (444 KOBİ)’ten başvuru yapılabiliyor, garanti.com.tr adresinde de detaylı bilgi alınabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Türkiye ekonomisinin belkemiğini oluşturan esnafımız, geçmişten bugüne ticari hayatın gelişiminde kilit rol oynuyor. Esnaf; hayatın içinden gelen pratik zekâları, esnek yapıları ve sürekli değişen koşullara uyum sağlama kabiliyetleriyle, en zor zamanlarda bile ülke ekonomisine can veriyor. Çünkü özünü, Anadolu’da ticaretin gelişmesini sağlayan, dayanışmanın simgesi olan kadim gelenek ahilikten alıyor. Biz de banka olarak, her zaman esnafın nabzını tutmaya, onlarla iç içe olmaya, her fırsatta kapılarını çalarak, ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler geliştirmek için onları yakından tanımaya çalışıyoruz. Ahilik anlayışıyla da özdeşleşen ‘Esnafın bankasından önce komşusuyuz’ sloganını benimseyerek, yeni ürün ve kampanyalar geliştirdik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, esnafın yanında olmaya, hayatlarını kolaylaştıracak çözümler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)