BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBBVA'dan ikinci flaş açıklama!----

BBVA'dan ikinci flaş açıklama!

BBVA'dan ikinci flaş açıklama!
02 Mart 2015 - 15:38 www.finansgundem.com

Bloomberg HT'nin haberine göre BBVA’nın Garanti’deki hisselerini yüzde 39.9’a çıkarma kararıyla gözler Genel Müdür Özen’e çevrildi

BBVA CEO'su tarafından yapıldığı belirtilen ve Foreks’in de geçtiği açıklama sonrasında yeni bir açıklama daha geldi. BloombergHT’nin verdiği ve Foreks’in de yayınladığı haberde Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen için Genel Müdürlük görevi sonrasında Yönetim Kurulu’ndaki görevini koruyacağı ifadesi kullanıldı.

BBVA'DAN AÇIKLAMA

İspanya'nın ikinci büyük bankası Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) Mali İşler Direktörü Jaime Saenz de Tejada, "Alınacak hisseler sonrasında Garanti Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'sunu değiştirebileceğiz" diye konuşmuştu. Haberde ayrıca BBV’nın, Garanti Bankası'nın yüzde 14,89 hissesinin Doğuş Holding'ten satın alınması ile Garanti'deki payını yüzde 39,9'a çıkaracağı bilgisine yer verilmişti.

ERGUN ÖZEN NE DEMİŞTİ?
 
Garanti Bankası’nın Genel Müdürü Ergun Özen geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, " 2000 yılından beri Genel Müdür olarak görev aldığım Garanti Bankası'nda, bildiğiniz gibi bu geçiş sürecinde de görevimin başında olmaya devam edeceğim" demişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)