BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank 'kaya gibi sağlam'----

Deutsche Bank 'kaya gibi sağlam'

Deutsche Bank 'kaya gibi sağlam'
09 Şubat 2016 - 15:42 www.finansgundem.com

Deutsche Bank CEO'su John Cryan, yatırımcılara bu yazı ile güven verdi

Deutsche Bank CEO'su John Cryan, hisse senetlerinin düşmesinin ardından piyasaya yeniden güven vermek için yazdığı bir notta bankanın “kaya gibi sağlam” olduğunu ifade etti.

Şirketin CEO'su John Cryan'ın hisse senetlerindeki düşüşün ardından piyasaya yeniden güven vermek amacıyla banka çalışanlarına yazdığı bir mektupta, bankanın “kesinlikle kaya gibi sağlam” olduğunu vurguladı.

Cryan Salı günkü notunda, Frankfurt merkezli bankanın yasal yükümlülüklerini yerine getirebileceğine ilişkin endişe duymadığını belirtti.

Cryan, söz konusu notta “Düzenlemeci ve yasal konuları hızlıca ve başarılı bir şekilde aşmak için bizzat ben zaman harcıyorum. Çalışanlar arasında ve piyasadaki yasal konulardan kaynaklanan belirsizliği ortadan kaldırmak istiyorum. Ben dahil kıdemli insandan oluşan bir grup sadece bu işe yoğunlaşacak. Geri kalanların ise, müşterlerine ve strateijimizin uygulanmasına odaklanmasını istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)