BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank'tan çiftçiye destek ----

DenizBank'tan çiftçiye destek

DenizBank'tan çiftçiye destek
26 Ocak 2015 - 12:53 www.finansgundem.com

DenizBank ve Konya Şeker’den şekerpancarı üreticilerine önemli destek

Tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran özel banka olan DenizBank, çiftçiye destek vermeye devam ediyor. “Üretici Kart” ile tarımsal üreticiye sunduğu avantajları hayata geçirdiği işbirlikleriyle zenginleştiren DenizBank, sektörün önde gelen kurumlarından Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Anlaşma kapsamında kurum ortağı şekerpancarı üreticilerine temlik karşılığında kredi imkânı sunuluyor. Üreticiler kurumdan ürün bedeli alana kadar geçecek süre zarfında DenizBank tarafından kredilendirilerek, finansal destek alabilecekler. Kredilendirme işlemlerinden Konya Şeker’in Konya merkez, Altınekin, Beyşehir, Cihanbeyli, Çumra, Kulu, Seydişehir ilçeleri ile Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi çiftçileri yararlanabilecek.

“Sektörel uzmanlığımız ile üreticinin her türlü ihtiyacına yanıt verebiliyoruz”     

DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Konya Şeker ile önemli bir işbirliği yaptıklarını, üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Sun sözlerine şöyle devam etti: “DenizBank olarak 10 yıldır tarım sektöründe sürdürdüğümüz faaliyetler ve gerçekleştirdiğimiz yenilikler ile her zaman, her yerde üreticimizin yanında yer alıyoruz. Üretici Kartımız ile çiftçimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefledik, 500 bini aşkın Üretici Kart sahibi çiftçimiz bulunuyor. Bundan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Konya Şeker gibi ülkemizin önde gelen kurumlarından bir tanesi ile hayata geçirdiğimiz bu işbirliği ile yaklaşık 4.000 çiftçinin bu imkandan faydalanmasını bekliyor, Türkiye’nin sürdürülebilir gelişimi için çok önemli gördüğümüz tarım sektörüne desteğimizi artırmayı hedefliyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle üreticimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz. Üreticilerimizi Deniz’in ayrıcalıklı
dünyasından yararlanmaya davet ediyorum.”

Sektöre özel Üretici Kart

Türkiye’de bir ilk olan Üretici Kart ile üreticiler;  tarımsal faaliyetler için gerekli olan gübre, tarım ilacı, yem, akaryakıt, tohum, fide gibi tarımsal girdi alımlarını DenizBank’ın anlaşmalı üye işyerlerinden Üretici Kartları ile 6 aya varan vadeye kadar olan kısmını faizsiz olarak kullanabiliyorlar. Üreticiler DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından, ATM’lerden, DenizBank web sayfasından ya da sadece bir SMS atarak cep telefonlarından Üretici Kart başvurusunda bulunabiliyorlar.

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...

-   Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler.
-   Geri ödemeler ürünün hasat tarihinde yapılabilir.
-   Erken ödeme imkanı sunar.
-   Anlaşmalı işyerlerinde kampanya dahilinde faizsiz tarımsal girdi alışverişi sağlar.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)